BANANBRØD

SUNDE BLÅBÆR MUFFINS

I weekenden havde jeg viiiiirkelig meget lyst til muffins !! Og da Christopher i øjeblikket er vild med blåbær – fik jeg bagt disse lækre, sukkerfrie blåbær muffins !
GOSH de var lækre!!!
Tidligere har jeg købt muffins hos Barresso Coffee (SHIT DE ER GODE) – Meeeeen de er nu også fyldt med lidt for meget af det snaskede, og de gør mig trætte !! 😉 Jeg ELSKER at bage! så selvfølgelig skulle jeg lave mine egne 🙂

Hmm. jeg tænker at gå igang med nogle æble muffins snart !! Yup det gør jeg og lover at dele opskriften hvis de bliver gode.

12 stk. Muffins:

          Opskrift:

  • 20g. Smeltet kokosolie
  • 2 æg
  • 100g. mandelmælk (Du kan også bruge anden mælk)
  • 1 banan
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vanilje extract eller vaniljesukker
  • 1 tsk. kanel
  • 1/2 spsk. sukrin (Valgfrit)
  • 50g. finvalsede havregryn
  • 120g. mandelmel
  • 100g. blåbær

    Fremgangsmåde:

  • Preheat ovn på 190grader.
  • Bland kokosolie, æg, mandelmælk og banan sammen i en skål. Tilsæt derefter vanilje extract og kanel.
  • Tilsæt mandelmel og bland sammen med resten af ingredienserne.
  • Bland til sidst blåbær.
  • Tilsæt dejen i en non-sticking muffin bakke.
  • Sæt i ovnen i ca. 20min.
  • Brug en gaffel for at checke om de er færdige – de må ikke være for våde og pas på med de ikke bliver for tørre. 
  • Tag dem ud og lad dem stå lidt inden du tager dem ud af formen.


Næringsindhold pr. Muffin:

110kcal. 
Protein: 3,4g. 
Kulhydrat: 4,6g.
Fedt: 8,5g. 

Velbekomme 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BANANBRØD