Hej, mit navn er Barbara Jensen og jeg håber at kunne inspirere og motivere dig til en sundere livsstil. Denne blog vil rumme meget af det jeg selv kæmper med i dagligdagen – fra sjov og ballade til det mere alvorlige.

Tidligere har jeg haft et usundt forhold til mad og måden jeg så på mig selv udefra, hvad jeg dengang så som værende en sund livsstil, kan jeg idag sagtens se ikke var sundt på nogen måde.
Og hvad er sundhed? For mig er sundhed balance! Og det er netop denne balance jeg endelig efter flere års kamp har fundet frem til – det startede med måden jeg så på mig selv, samt de mål jeg satte mig.
Målet gik fra at spise “sundt” og træne for at se ud på en bestemt måde, til at blive en livsstil med øget glæde, styrke og god energi. Dermed har jeg fundet en enorm glæde i mad og træning, sat mig nye mål og fundet en helt anden og større motivation i at være den bedste version af mig selv, for min søn, min familie og mine helt fantastiske klienter.

Jeg elsker at hjælpe, til dagligt arbejder jeg som personlig træner, kostvejleder og er medejer af Pro-Fit Gym i Roskilde hvor jeg til dagligt møder fantastiske mennesker der også tit har brug for hjælp til at nå egne mål.
Det er dette jeg ønsker at bruge denne blog til, at kunne inspirere og motivere dig til en hverdag hvor du finder glæde i en livsstil der giver dig god energi, overskud, velvære samt vil jeg dele træningsfifs til et stærkere dig!

Kontakt:

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du hjælp til din kost og træning, er du altid velkommen til at kontakte mig på min mail 🙂

Mail: barbaracfit@gmail.com