CITRON HINDBÆR VEGAN MINI CHEESECAKES

INVESTER I DIG SELV

3-4 dage om ugen er jeg oppe kl. 5 for at nå i Pro-Fit Gym , sørge for centeret ser fint ud og tager derefter min egen træning, inden min første personlig træning starter.
Også de dage jeg ikke skal træne er jeg tidligt oppe for, at bruge tiden på mig selv, meditere, udstrækning eller bare hygger med te.

Tidligere har jeg trænet i arbejdstiden eller planlagt det, så jeg blev færdig med mine arbejdsopgaver og kunne nå min egen træning inden jeg skulle hente Christopher, dette fungerede ikke, da der oftest opstod uforudsete arbejds opgaver i centeret eller jeg fik dårlig samvittighed med ikke at benytte den tid jeg kunne, på Christopher.

Mit nuværende træningsprogram er på 3-4 dage om ugen og mine resultater er bedre end nogensinde, på grund af min tids prioritering og investering i mig selv.

For at kunne være der 100% for min familie, mit arbejde og klienter, er jeg nødt til hver dag, at bruge lidt tid på at meditere eller træne, dette giver mig større overskud, bedre velvære, øget fokus og jeg vil anbefale dig, at gøre det samme.
Om det kun er 10min. udstrækning dagligt eller en kort gåtur i den friske luft- så kan det være nok fra start. Invester lidt tid hver dag på dig selv, jeg garanterer du vil mærke forskel. Invester i din krop og dit sind ved at være aktiv, spise sundt og træne dig til en mere positiv tangegang. Sæt dig selv delmål og fuldfør dem, oplev succes og bliv ved!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CITRON HINDBÆR VEGAN MINI CHEESECAKES