AFTEN SNACK - SOYA RISTEDE MANDLER

CITRON HINDBÆR VEGAN MINI CHEESECAKES

Oh myyyy heaven!! Denne var god :O
Og så er den endda VEGAN 😉
Perfekt weekend treat for den søde tand som dine børn også vil elske (forhåbentlig) 😉

 

Ingredienser:

Bunden:

  • 100-150g. dadler
  • 2 håndfulde mandler
  • 2 håndfuld cashewnødder
  • 2 håndfuld valnødder

Blend alle ingredienser sammen, konsistensen skal klistre.
Er den for tør, tilføj lidt vand, blend igen, check og tilsæt endnu ekstra vand hvis den stadig er for tør.
Modsat skal du tilsætte ekstra nødder hvis konsistensen er for våd og tynd så den ikke hænger sammen.

Fyldet:

  • 160g. cashewnødder
  • 80g. kokosolie
  • skallen fra en økologisk citron
  • saften fra 2 hele citroner
  • 3 håndfulde hindbær

Blend alle ingredienser sammen.

Tilsæt nu bunden i bunden af en muffin form.
Derefter tilsæt fyldet til toppen af muffin formen.
Drys til sidst med skallen fra en citron 
Lad stå i fryseren natten over. 

Velbekomme 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFTEN SNACK - SOYA RISTEDE MANDLER