KERNESUNDE SØNDAGS GULERODS BOLLER

BANANBRØD

Denne banankage har jeg dagligt med på arbejde, jeg spiser den primært efter træning, mellem mine hovedmåltider, eller hvis jeg skulle blive lidt lækkersulten til aften 🙂
I sidste uge lagde jeg et billede op i min Instagram historie, som flere derefter spurgte om opskriften til ! Hvilket jeg er meget glad for og derfor vil jeg selvfølgelig dele den med alle der kunne tænke sig at prøve den, og muligvis kan den blive en del af din egen dagligdag hjemme, på arbejdet, efter trænieng eller på farten 🙂

God fornøjelse!

 

*Opskriften er angivet til 3 portioner – billederne er en dobbelt af denne portion.

** Jeg anbefaler altid økologiske produkter (Dette er valgfrit)

          Opskrift:

  • 160g. Finvalsede havregryn
  • 87g. mandelmælk
  • 130g. banan (Staverer til 3 store bananer)
  • 1 æg 
  • 2 æggehvider
  • Kanel
  • 2 tsk. vanilje essence
  • 2 spsk. sukrin (Valgfrit)

    Fremgangsmåde:

  • Pre-heat ovn på 180grader.
  • Bland alle ingredienser sammen i en skål. (IKKE BLEND) 
  • Tilsæt dejen i et fad
  • Lad bage i ca. 15-20 min. (BEMÆRK: Bag indtil den ikke er for våd/flydende længere) 
  • Del kagen op i 4 stykker

Næringsindhold pr. stk.

282kcal.
Protein: 13g.
Kulhydrat: 40g. 
Fedt: 6,3g.

Velbekomme 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KERNESUNDE SØNDAGS GULERODS BOLLER