HJEMMETRÆNING

AKTIV SØNDAG

Aaaah en fantastisk dag i går men lidt for dårligt planlagt og det kunne bestemt mærkes idag 🙂


Jeg er tilbage på Snapchat – barbaracfit


Vi var ude og spille minigolf, udtrykket viser meget godt hvordan det gik. ;p

Dagen startede med den lækreste morgenmad med sunde pandekager, hjemmelavet müsli med skyr, frugt og the.
En langsom og hyggelig morgen <3
Derefter tog vi alle for første gang en tur i skoven for at løbe!! AAAH jeg er stadig høj på oplevelsen! Jeg elsker at løbe, jeg elsker at komme udenfor i den friske luft og være aktiv. At nu kunne gøre det med hele min familie har været en drøm for mig og da Kenneth ikke har kunne løbe før (grundet dårligt knæ), har jeg ikke tænkt det blev aktuelt. Dog er han ved at ændre sine trænings mål til mere funktionelt og konditions præget. Han har tidligere løbet meget og har for første gang begyndt at mærke fremgang med hans knæ via løb.
DET VAR SÅ SJOVT !!! Og Kenneth løb endda fra mig! haha who would ever know that !

Senere skulle jeg have været til et møde med en mor blogger, men dette blev rykket og vi tog ud med Kenneths søster Nadja og hendes kæreste.
Det var en hyggelig dag, men vi kom lidt for sent hjem – det vil sige mit madindkøb, husrengøring og madplanlægning blev alt gjort lidt for sent til jeg i dag glemte næsten ALT med mig. Øv! Jeg er dog kommer foran igen, og er helt klar på en dag fuldt booket med personlige træninger fra morgenstunden og så skal jeg i Fitness World i Køge og sample med Team Nocco mellem kl. 16.00-17.00 (Kommer du?) 😀

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMMETRÆNING