MÜSLIBAR TO GO ...

100% ØKO PIZZA

 

Forleden aften havde jeg virkelig meget lyst til Pizza, men det skulle være en lækker og sund pizza.
Så jeg fik bikset denne ufattelig lækre, 100% økologiske pizza sammen og den blev meget bedre end forventet.

Alle ingredienser jeg har brugt i denne opskrift er økologiske. 

Bunden

Ingredienser:

  • 25g. Gær.
  • 2,5 dl. stuetempereret vand.
  • 150g. Fuldkorns durumhvedemel
  • 250g. emmer og speltmel.
  • 1 tsk. fint havsalt.

Tilberedning:

  • Lad gæren opløses i 0,5dl. vand
  • Tilsæt 2 spsk. fuldkorns durummel i blandingen.
  • Stil det til hævning i 30min. (Dæk med viskestykke)
  • Når 30min er gået, tilsæt resten af vandet og melet.
    Ælt godt med håndkraft eller rørmaskine til du har en smidig dej.
  • Del dejen i to store dele eller 8 små.

Tomat saucen:

Ingredienser:

  • 1 gult løg.
  • 1 fed hvidløg.
  • 1spsk. ekstra jomfruolivenolie.
  • 1 dåse flåede tomater
  • 6 soltørrede tomater.
  • Lidt havsalt og sort peber.

Fremgangsmåde:

  • Hak de gule løg og hvidløg.
  • Tilsæt olien til løgene er bløde og gyldne.
  • Tilsæt de flåede tomater og salt.
  • Lad blandingen simre på en pande i 5 min.
  • Tilsæt soltørrede tomater og smag til med salt og peber.
  • Tilsæt tomat saucen på pizzadejen.

Tilsæt rød peberfrugt, cougette, revet ost, tynde skiver sød kartofel og skinke på dejen.
Sæt i ovnen indtil siderne er gyldne og skinken er klar.
Når pizzaen er færdig i ovnen kan du tilsætte spinat og færdigstegt bacon for finish.

Velbekomme 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÜSLIBAR TO GO ...